Vacature: Projectmanager Riviercruise

ACP zoekt een projectmanager: Heb jij ervaring met het managen van projecten, opstellen en uitvoeren van marketingplannen en organiseren van activiteiten én heb je een fascinatie voor cruisevaart? Bij Amsterdam Cruise Port hebben wij een vacature als projectmanager riviercruise. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de projectdoelstellingen van ACP. Ben jij de marketinggeneralist met ervaring die ook dol is op details en onderzoek? Reageer dan snel!

Wat ga je doen?

- Op basis van (eigen) onderzoek lokale en regionale overheden en organisaties adviseren met betrekking tot de cruisemarkt.
- Je organiseert kennisbijeenkomsten en netwerkevenementen voor participanten van de stichting.
- Accountmanagement bij bestaande leden en participanten en ontwikkelen van activiteiten om het aantal leden te vergroten.
- Je organiseert en faciliteert deelname aan internationale beurzen, werkbijeenkomsten en inkomende en uitgaande promotiemissies.
- Opstellen en verspreiden van verschillende communicatiemiddelen zoals persberichten, jaarverslagen, sociale media en nieuwsbrieven en onderhoud van de website.
- Je hebt een dragende rol bij de uitvoer van kantoorwerkzaamheden.

Waar ga je aan het werk? 

Amsterdam Cruise Port (ACP) is de belangenbehartiger/ promotieorganisatie die de wereldwijde groei van de cruisesector vertaalt naar een belangrijke, economische pijler voor haar regio. In ACP zijn circa vijftig partners verenigd, waaronder zeecruise terminals Amsterdam en IJmuiden, havenbedrijven, gemeenten en toeristische en nautische leveranciers. ACP streeft naar optimale lokale condities om cruiseschepen goed te accommoderen. Deze voorzieningen zijn van belang voor zowel reder, passagier en bemanning als de ontvangende bestemming om de aantrekkingskracht van de regio voor de cruisevaart te waarborgen. Andere activiteiten van ACP zijn het ondernemen van promotiemissies naar rederijen in Amerika en Europa en het gezamenlijk optreden tijdens internationale beurzen en vergelijkbare evenementen. 

Wanneer je aan het werk gaat bij ACP kom je terecht in een omgeving waarbij je kritisch, meedenkend en uitvoerend moet optreden. De stichting heeft twee personeelsleden in dienst (1.6 FTE) die hun verantwoording afleggen bij een dagelijks bestuur en algemeen bestuur. Projectactiviteiten worden uitgevoerd in samenwerking met participanten en andere organisaties. ACP is gevestigd op de 13e etage van het ‘Havengebouw Amsterdam’, waardoor je een werkplek hebt met een fantastisch uitzicht over de hoofdstad. De locatie is op loopafstand van het Centraal Station Amsterdam. Parkeren is niet mogelijk. 

Wat neem je mee? 

- Je beschikt over een afgeronde hbo of WO opleiding richting marketing, communicatiewetenschappen, toerisme of bedrijfskunde en hebt affiniteit met toerisme.
- Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met het ontwikkelen van marketingplannen, uitvoeren van onderzoek en uitvoering van on- en offlineactiviteiten.
- Je hebt aantoonbare werkervaring met marketing en bij voorkeur ervaring met werken voor een ledenorganisatie.
- Je beheerst zowel het Nederlands als het Engels en bij voorkeur ook de Duitse taal.
- Jouw belangrijkste competenties zijn: initiatiefrijk, representatief, analytisch, pragmatisch, hands-on mentaliteit en netwerken.

Wat bieden we jou? 

- Een afwisselende, uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid.
- Een contract voor in eerste instantie de duur van een jaar met uitzicht op vast.
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
- Invulling van deze vacature is op basis van 32 uur.
- Een aantrekkelijk maandsalaris afhankelijk van leeftijd én ervaring met een max van bruto 4.300 euro o.b.v. 40 uur.

Hoe nu verder? 

Graag ontvangen we z.s.m. maar uiterlijk dinsdag 20 februari 2018 jouw sollicitatie voorzien van een motivatie en een up-to-date cv.

Amsterdam Cruise Port
Evert Koster
E e.koster@amsterdamcruise.nl
T 020 723 5170

Docking Facilities

Information on sea cruise
and river cruise berths

Go to Docking Facilities

Destination

Destination information
Amsterdam region

Go to Destinations

Getting Here

Arrival and transfer
information

Go to How to get here

Sea cruiseRiver cruise

See complete calendar

Partners

Zuiderzee museum

Discover Holland’s most beautiful open air museum. Admire more than 140 houses, workshops, shops, a church and a working windmill. Walk through authentic Dutch streets, along the old harbour with its wooden sailing vessels and experience life before the enclosure dyke ‘Afsluitdijk’.

See all our partners

Latest News

Record number of calls in Haarlem

2-5-2018 16:21:40

With 29 calls in 2017, Haarlem had clearly already been bouncing back in terms of river cruise traffic. This year promises to be even more impressive, with an extraordinary 80 or more calls expected

.... READ MORE

Growth sea cruise continues in ACP region in 2017

2-5-2018 14:44:36

The number of passengers who visited Amsterdam and the surrounding region by means of a sea cruise in 2017 was 371,449, a rise of 10% compared to 2016. The number of calls also increased, from 154 to 157, with 100 of these being transits and 57 turnaround calls.

.... READ MORE
News archive

Twitter@AMS_Cruise_Port

Follow us!